Adatvédelmi nyilatkozat

 

 

www.adomuhely.hu weboldal, illetve az azt működtető Adóműhely-Plusz Kft (a továbbiakban: adatkezelő) a honlapon nyújtott egyes szolgáltatásainak igénybevételekor olyan adatok megadását kéri, amelyek személyes adatnak minősülhetnek. A honlapon keresztül birtokába jutott minden adatot, az adatkezelő a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

 

A honlap felkeresésekor az következő, konkrét személyhez nem köthető adatok kerülnek rögzítésre, statisztikai elemzés céljára:

 

·         látogató IP címe

·         látogatás kezdete (oldalanként)

·         látogatás vége (oldalanként)

 

A weboldalon történő árajánlatkéréskor/visszahíváskor a megrendelőtől az alábbi adatok megadása szükséges:

 

·         cégnév és cím

·         cégforma

·         tevékenység jellege

·         bizonylat mennyisége

·         alkalmazásban állók száma

·         kapcsolattartó személy neve és elérhetőségei

 

Az árajánlatkérés, illetve a visszahíváskérés önkéntes és jelen adatkezelési feltételek ismeretében történik. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat más célra nem használja fel, azokat a szolgáltatás teljesülése után azonnal törli. Addig is, amíg a szolgáltatás nem teljesül, az adatkezelő, a birtokában lévő adatokat harmadik személy részére semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé – ide nem értve a törvény alapján az arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatást – továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében, illetve erre szerződésben kötelezi az esetlegesen bevont adatfeldolgozót is.